За нас

MiglapoMigla.com е създаден от екип млади и талантливи професионалисти, специализирани в поставянето на мигли – косъм по косъм, 3D/ руски обем и тяхната поддръжка.

Създадохме този сайт, за да могат клиентите, търсещи най – качествената услуга, от Бургас, Варна, Пловдив и София да се ориентират лесно към най – добрите услуги и най – добрите цени на пазара.

Можем да кажем, че създадохме онлайн директория на най – добрите хора и салони, занимаващи се с поставянето на мигли в четерите най – големи града, а именно Бургас, Варна, София и Пловдив.

Поставянето на мигли, независимо дали е косъм по косъм или руски обем трябва да се извършва с най – качествените продукти от най – добрите професионалисти в бранша на максимално достъпни цени.

Въз основа на ревюта и проучване от страна на екипа на miglapomigla.com ние избрахме най – добрите и най – разпознаваемите професионалисти в тази насока.

Доверете им се:

Ако не сте доволни от нашата препоръка, пишете ни на в контакт формата и ние веднага ще реагираме, сменяйки телефона на този салон или козметик и вземайки вашето мнение в предвид.

Идеята на нашият сайт е само, въз основа на мнения във форуми (BG-Mama), ревюта и коментари в Google и Facebook да проучим и отсеем най – добрите професионалисти и да ви ги посочим (чрез телефон), за да може вие, клиентите да сте доволни, а вашите благодарности са нашата най – добра реклама.
Посещавайки нашият сайт се съгласявате с нашите общи условия.

Всичко добро,
Екип MiglapoMigla.com