Перманентен грим

Какво е перманентен грим – микроблейдинг (микропигментация) и за какво може да се използва?

В съвременният свят жените често търсят добри, дългосрочни и устойчиви във времето козметични решения. Едно такова решение е точно перманентният грим – микроблейдинг.

Перманентният грим е специфичен тип грим. Той се разглежда като грим-татуировка, който прониква в слоевете на кожата (епидермис) и по този начин можете да засилите излъчването на вашите вежди – микроблейдинг.

Ако имате белег на веждата от детството, то с тази процедура можете да го „запълните“, а същото важи и за всякакви други несиметрични, естетически проблеми свързани със вашите вежди. Важно е да се знае, че т.нар. татуировка се „впръсква“ само повърхностно в кожата ви, а т.нар. пигмент е съставен от безвредни оцветители, които в повечето случай са с естествен, минерален произход, клинично тествани за различните видове нежелани странични ефекти – алергии и обриви.

Цена на услугата (с включен ретуш и консултация): 250 лв.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ НА ТЕЛЕФОН: 0888 998 556
Колко време може да се задържи перманентният грим?

Сигурно сте чували, че когато си правят татуировка, след определено време тя започва малко по малко да избледнява. По същият начин и аналогия е именно перманентният грим за вежди – микроблейдинг.

Срокът за задържане на този грим е от 2 до 4 години.

Какво да очаквам веднага след процедурата микроблейдинг?

Веднага след самата процедура вие ще забележите, че самият цвят е доста по – наситен и наслоен отколкото може би желаете, НО след около 10 дни ще видите, как той леко избледнява и нещата си идват на мястото. Това е напълно нормален процес.

Ще изпитвам ли болка, по време на самата процедура?
Не, няма. Докато трае процедурата вие сте под локално обезболяващо (упойка)
Кога мога да приложа грим, след процедурата?
Два дни след процедурата е препоръчителният период.

ПРЕДИМСТВА НА ТОВА ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ:

9

1. ПЕСТИТЕ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕНУЖНО ВРЕМЕ!

Замислете се колко време спестявате от вашата сутришна рутина. Още повече никога няма да закъснявате за важните събития в живота – ще ви отнема по-малко от 10 минути да изглеждате зашеметяващо всеки ден!

9

2. ДИСКРЕТНОСТ

Никой освен вас няма да знае за вашата малка тайна 🙂 Това подобрение във вашият външен вид, на вашите вежди, ще е скрит коз години напред!

9

3. УСЕЩАНЕ ЗА КРАСОТА, ЖЕНСТВЕНОСТ И УВЕРЕНОСТ.

Няма какво да го коментираме, че всички ще завидят на вашите вежди и ще ви питат какво сте направили за да изглеждате толкова добре. Не им казвайте 🙂

9

4. ГАРАНТИРАН 100% РЕЗУЛТАТ - НЕЗАБАВНО.

Вие сте на едно обаждане разстояние от вашите перфектни вежди.

Имате въпроси или желаете да си запазите час?

ОБАДЕТЕ НИ СЕ НА ТЕЛЕФОН: 0888 998 556